Aura - Visjons hjemmeside

 

VELKOMMEN TIL OSS

 

Det har blitt 2021, og vi er blitt pensjonister. Anne-Grethe vil fortsatt jobbe et par dager i uken, men vi vil få mer tid sammen. Når det gjelder messer, skal vi fortsette med dette i Drammen, Stavanger, Bergen og Lillestrøm. Vi kommer til å fortsette med å kunne reise på hjemmebesøk til folk som ønsker det. Da er regelen vår at klarer du å få med seks andre i tillegg til deg selv, vil du få gratis bilde og tolking.  


Sebastian har blitt skolegutt, og går allerede i 2. klasse. Gabriel er fylt tre, og går i barnehage - og Nicolay har fått Collin som er blitt fire, bor  sammen med Camilla og Aksel. Alle barnebarna er til stor glede for oss. 

Det er lenge siden vi har avholdt noe hyttekurs i Valdres. De siste gangene vi prøvde oss, var det liten interesse. Det er mulig det kommer nye tilbud om dette - i så fall vil vi så klart annonsere på egen siden og sende epost til de vi tror kan tenke seg å være med.  


Vi har drevet Aura-Visjon siden 2007, men startet med Aura - bilder allerede i 2005. Motivasjonen vår for å drive Aura-Visjon er først og fremst et ønske om å kunne hjelpe andre til å få en bedre hverdag. For å få til det, tror vi at noe av det viktigste er å innse at vi alle bærer på hver vår sannhet, og at vi alle har våre egne løsninger inni oss. Det vi mener vi er gode på, er å hjelpe mennesker til å finne sine spesielle løsninger, slik at de blir bedre i stand til å hjelpe seg selv.

 

«Hva som ligger bak oss, og hva som ligger foran oss, er småsaker i forhold til hva som finnes inni oss.»   Ralph Waldo Emerson. (1803 - 1882)